Maak kennis met ons team

Charlotte Van Remortel
ZAAKVOERDER - ERKEND VASTGOEDMAKELAAR
BIV-nummer: 507 761

Als zelfstandige Beverenaar in hart en nieren ben ik in 2013 gestart met mijn eigen vastgoedkantoor.

Naast mijn passie in vastgoed heb ik 2 fantastische kids van 12 en 19 jaar, een man die mij enorm steunt en 2 schattige labradoodles.  Samen wonen we al 10 jaar in Haasdonk.

laura de maeyer
ERKEND VASTGOEDMAKELAAR
BIV-nummer: 512 670

Ik hou ervan om mensen te helpen hun droomwoning te vinden.  Bij mij kan je altijd terecht voor een babbeltje! Wie weet vinden we samen wel de perfecte match.  In mijn vrije tijd verken ik graag de wereld met mijn vriend en kan ik genieten van een glaasje wijn samen met familie en vrienden.

Ellen Vanderpoorten
OFFICE MANAGER

Ik heb mijn passie voor vastgoed sinds kort ontdekt en dit trek ik graag door in mijn rol als Office Manager.  Ik ontvang jullie als goedlachse dame graag in ons kantoor en sta jullie te woord voor advies en vragen.  Ik woon samen met mijn hondje Marcel.  Sport en sociaal contact staan centraal in mijn leven, deze combinatie van werk en vrije tijd geeft mij energie!

Bert Verstraete
VASTGOEDMAKELAAR
BIV-nummer: 517 325

Enthousiaste 50-er met een hart voor eerlijk vastgoed.  Een open en rustig persoon met een oor voor uw IMMO droom.  Samen met mijn vrouw ben ik trotse ouder van 2 geweldige dochters.  In het weekend sla ik graag een balletje samen met vrienden op het padelterrein.

Bo Van Royen
VASTGOEDMEDEWERKER

Ik studeerde recent af als vastgoeddeskundige en starten aan de BIV-stage was dan ook een logische stap. Naast mijn passie voor vastgoed, geniet ik van nieuwe plaatsen ontdekken samen met mijn vriend. In de zomer vind je mij meestal op een zonnig terras met een Aperol, in de winter dan weer op skilatten.

Word jij onze nieuwe collega?
BIV-Makelaar
Klanten aan het woord

Dankjewel Charlotte, met je hulp in de zoektocht naar ons droomhuis!
Je was zeer makkelijk bereikbaar en snel in antwoorden. Ook de afhandeling en toelichting gebeurden met kennis van zaken. Je expertise geeft vertrouwen, het is aangenaam om een gesprek met je te hebben.
Veel succes, doe zo verder!

N. L.

Zeer professioneel team, vlotte communicatie en fijn om mee samen te werken. Zeker een aanrader als je ondersteuning nodig hebt m.b.t. verhuur of verkoop!

I. V. E.

Leuke ontvangst op het kantoor en met een zeer transparante begeleiding en inzet een snel resultaat bekomen.

F. C.

Contact

Wij helpen u graag bij de verkoop of verhuur van vastgoed in groot Beveren. Contacteer ons voor vrijblijvend adviesgesprek of een kosteloze waardebepaling van uw eigendom.

CHARLOTTE IMMO
Yzerhand 14, 9120 Beveren
03 502 35 09
info@charlotte-immo.be

OPENINGSUREN
Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag
09u00 – 12u30 en 13u00 – 17u00
Woensdag
09u00 – 12u30 of op afspraak
Zaterdag
Op afspaak
Zondag
Gesloten

CONTACTEER ONS

Erkend vastgoedmakelaar-BEMIDDELAAR
BIV nummer: 507761
BTW: BE 0674.955.593
BA en borgstelling via NV AXA Belgium (polisnr. 730.390.160)
Derdenrekening: BE64 7350 4123 1452

Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars
Luxemburgstraat 16
B, 1000 Brussel

Onderworpen aan de deontologische code van het BIV

uw pand verkopen