Nieuwbouwproject

Van plan om een nieuwbouwproject op de markt te zetten? Let’s work together!

Kennis van de lokale vastgoedmarkt

Na 10 jaar ervaring, weten we als geen ander wat er speelt binnen de lokale vastgoedmarkt. Onze nieuwbouwspecialisten analyseren de markt, evalueren mee de nieuwbouwplannen en adviseren een concurrentiële prijszetting.

Verkoopnetwerk

Als gevestigde waarde in het Waasland, hebben wij een sterk netwerk opgebouwd van zowel potentiële kopers die een nieuwe thuis zoeken, als potentiële investeerders die op zoek zijn naar een veilige investering.

Voor de verhuur van zijn opbrengsteigendom is een investeerder bij ons ook aan het juiste adres. Charlotte Immo beschikt namelijk over een groot netwerk van kandidaat-huurders. Laat dit voor een investeerder nu juist een bepaalde gemoedsrust geven die voor hem belangrijk kan zijn.

Doordachte marketingstrategie

Naast uw project te koop aan te bieden op verschillende portaalsites, doen we nog heel wat meer. Dit lichten we graag verder toe in een kennismakend gesprek.

Onze aanpak

Een nieuwbouwproject verkopen is een vak apart. Iemand warm maken voor een pand dat enkel nog maar op plan bestaat, vraagt een speciale aanpak. Door onze gedrevenheid, passie voor interieur en mensenkennis, voelen we al snel aan naar wat een potentiële koper op zoek is. We denken mee met de klant en geven graag ons advies. Hierdoor, evenals door onze no nonsense aanpak, winnen we al snel het vertrouwen van de klant. Dit kan soms de extra push zijn die hij nodig heeft om over te gaan tot aankoop.

Elke projectontwikkelaar is uniek

Wij garanderen een top service en 100% inzet bij de verkoop van uw nieuwbouwproject. Bij ons ben je geen nummer en mag je rekenen op een persoonlijke service.

There is no such thing as luck in sales. There is only passion, determination and drive.

uw pand verkopen