Zo verhuur je je eigendom

Ontdek in 8 stappen hoe wij je eigendom succesvol verhuren.
Contacteer ons vrijblijvend voor meer info.

STAP 1

MARKTANALYSE & WAARDEBEPALING

Wij bepalen voor jou de juiste huurprijs op basis van de huidige verhuurmarkt en onze jarenlange ervaring in verhuur.
Een correcte huurprijs is belangrijk om enerzijds voldoende potentiële huurder aan te trekken en anderzijds voor jou als huurder een goed rendement te genereren.

STAP 2

WE STELLEN JE DOSSIER OP

Zodra we van jou groen licht krijgen, overlopen we alles en tekenen we samen een makelaarsovereenkomst. Indien nodig, zorgen we voor de opmaak van het EPC.

STAP 3

GEFLITST!

We nemen mooie foto’s van jouw eigendom en brengen deze zo mooi mogelijk in beeld. Zo komt jouw pand volledig tot zijn recht. Tot slot plaatsen we ook een bord: je vastgoed staat nu te huur!

STAP 4

JE WONING IN DE SPOTLIGHTS

Wie ‘huis verhuren’ zegt, zegt ook ‘adverteren’! Buiten onze website wordt jouw pand nog op meerdere andere portaalsites geplaatst: denk maar aan Immoweb, Immovlan en Immoscoop!

STAP 5

PLAATSBEZOEKEN

Charlotte Immo heeft als lokale speler een ruim klantenbestand van potentiële huurders. Zodra kandidaten zich aanmelden, start het échte verhuurproces. Ook hier kan je met een gerust hart achterover leunen: onze medewerker verantwoordelijk voor de verhuur bezit over de nodige vaardigheden en expertise om kandidaat-huurders rond te leiden en te begeleiden van A tot Z.

STAP 6

SCREENING

Alle kandidaten worden door ons gescreend en voorgelegd aan jou als verhuurder. Als er een kandidaat door jou wordt weerhouden, organiseren wij een meet & greet. Een belangrijk moment om te kijken of er een klik is!

STAP 7

HUUROVEREENKOMST EN OPVOLGING

Huurovereenkomst en opvolging

STAP 8

TIJD VOOR BUBBELS

En dan is het zover: je eigendom is verhuurd!

uw pand verkopen