Zo verkoop je je eigendom

Een vraagprijs instellen, geïnteresseerde kopers aantrekken, de verkoop opvolgen, administratie afhandelen…
Doet het je allemaal zuchten bij de gedachte alleen al? Het kan anders!

Ontdek in 10 stappen hoe wij je helpen je woning zo efficiënt mogelijk te verkopen.
Of contacteer ons voor een verkennend gesprek. Helemaal vrijblijvend, uiteraard.

STAP 1

GRATIS WAARDESCHATTING

Een succesvolle verkoop start met een correcte vraagprijs. We komen graag bij je langs voor een gratis en vrijblijvende waardeschatting.
Zo weet je meteen hoeveel je woning écht waard is.

STAP 2

WE STELLEN JE DOSSIER OP

Zodra we van jou groen licht krijgen, brengen we samen met een door jou gekozen notaris de nodige attesten in orde. Denk aan bijvoorbeeld het EPC, de elektrische keuring, de stookolietankkeuring, het bodemattest, de vastgoedinformatie en het kadaster. Zo kan jij je volledig focussen op wat voor jou écht belangrijk is.
(Wist je trouwens dat we bepaalde attesten ook volledig terugbetalen? Informeer ernaar bij onze specialisten!)

STAP 3

JE WONING VOORBEREIDEN OP DE VERKOOP

De eerste indruk telt. Je krijgt van ons vooraf een lijst met tips & tricks om jouw woning zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor verkoop. Staat jouw pand leeg? Wij kleden deze graag op een trendy en frisse manier aan.

STAP 4

GEFLITST

We sturen een professionele fotograaf op pad. Deze zal je eigendom zo mooi mogelijk in beeld brengen. Zo komt jouw pand volledig tot zijn recht. Tot slot plaatsen we ook een bord: je eigendom staat nu écht te koop! Spannend!

STAP 5

JE WONING IN DE SPOTLIGHTS

Wie ‘huis verkopen’ zegt, zegt ook ‘adverteren’! Buiten onze website wordt jouw pand nog op meerdere andere portaalsites geplaatst: denk maar aan Immoweb, Zimmo, Immovlan, Immoscoop en uiteraard onze social media! Ook in onze grote etalage zal jouw eigendom goed opvallen.

STAP 6

BEGELEIDING VAN KANDIDAAT-KOPERS

Zodra de eerste bezoekaanvragen binnenkomen, start het échte verkoopproces. Ook hier kan je met een gerust hart achterover leunen: onze medewerkers bezitten over de nodige vaardigheden en expertise om kandidaat-kopers te begeleiden van A tot Z.

STAP 7

OPENHUIZENDAG

Bij de start van het verkoopproces zullen bezoeken gecentraliseerd worden. Hierdoor kunnen bezoekers op een fijne manier kennis maken met jouw pand. Woningen worden op deze manier ook sneller verkocht!

STAP 8

JURIDISCH ADVIES

Zodra we de perfecte kandidaat-koper gevonden hebben, zetten we de nodige administratie in gang. Ons team bestaat uit vastgoedexperten die zich daarnaast laten begeleiden door paralegals. Wij stellen een compromis op en sturen dit document naar jouw notaris en de notaris van de kandidaat-koper.

STAP 9

TIJD VOOR BUBBELS

Zodra we de perfecte kandidaat-koper gevonden hebben, zetten we de nodige administratie in gang. Ons team bestaat uit vastgoedexperten die zich daarnaast laten begeleiden door paralegals. Wij stellen een compromis op en sturen dit document naar jouw notaris en de notaris van de kandidaat-koper.

STAP 10

NOTARIËLE AKTE

Wij staan in nauw contact met de notarissen en blijven ter beschikking van de koper en verkoper. Ook bij het verlijden van de notariële akte staan wij jou bij.

gratis schatting

Gratis schatting

    uw pand verkopen